-->

Over ons

Waarom u met GG126 kiest voor een bijzondere werkplek

GG126 in Huizingen is een gloednieuw kantoorcomplex, en biedt dan ook een antwoord op alle business vereisten van vandaag. De ultramoderne accommodatie werd pas eind november 2015 officieel ingehuldigd. De naam verwijst naar het adres, de Guido Gezellestraat 126.

 

GG126 is de enige business center-functionaliteit van hoogwaardige kwaliteit in de regio Huizingen.

 

De aanpak van GG126 kenmerkt zich door een streven naar optimale klanttevredenheid, het sterkste fundament voor een langetermijnrelatie. Topkwaliteit en transparantie staan daarbij centraal. U staat dan ook nooit voor verrassingen op het vlak van de prijs.

Werkplekken 3
Refter en keukenruimtes 2

Het GG126 Business Center beslaat 3.600 m² multifunctionele kantoorvloer, verdeeld over twee verdiepingen. De kantoren worden aangeboden in eenheidsoppervlaktes van 20, 30 en 40 m², wat overeenstemt met één tot acht werkplaatsen. Elke unit beschikt over alle moderne telecommunicatievoorzieningen. Er zijn ook negen vergaderzalen, een cafetaria voor 125 mensen en een gloednieuwe fitness aanwezig.

 

Een andere belangrijke troef van GG126 is de bereikbaarheid. Het internationale snelwegennet ligt op amper twee kilometer. Het centrum van Brussel en de luchthavens van Zaventem en Charleroi zijn niet veraf. De bus stopt voor de deur en het treinstation bevindt zich op wandelafstand.

Kantoorruimte, flex werkplek en meeting rooms

Gloednieuw complex op 2 km van de Ring

Permanent of ad hoc

Up-to-date technische inrichting

Refter en keukenruimtes 1